Detacheren - Onze werkwijze

Categorieën: Blog

Detachering is een oplossing voor je organisatie als je op tijdelijke basis een of meerdere specialisten wilt inzetten voor langere tijd. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit je reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit - zoals tijdens een project of een piekmoment - kan detachering uitkomst bieden. Frissestart regelt met plezier het complete traject voor je.

Detavast Constructie

Vereist een functie een langere proeftijd en heb je behoefte aan risicospreiding? Of wil je zeker zijn over bepaalde verwachtingen van een nieuwe werknemer? Dan is een zogenoemde Detavast Constructie een ideaal alternatief! Detavast biedt je een vooraf overeengekomen detacheringsperiode, waarna de werknemer bij je in vaste dienst komt. Je hebt dan maximaal 6 maanden (1040 uur) de tijd om de nieuwe medewerker te leren kennen en te beoordelen.

Wat doen wij?

Frissestart verzorgt arbeid gerelateerde voorzieningen, zoals het arbeidscontract en de afdrachten van de werkgeverslasten.

Hoe pakken wij een detacheringstraject aan?

Frissestart verzorgt arbeid gerelateerde voorzieningen, zoals het arbeidscontract en de afdrachten van de werkgeverslasten.

 • Werving
  Frissestart werft enthousiaste, gedreven kandidaten van verschillende opleidingsniveaus. Wij kennen onze kandidaten goed en bekijken op basis van gesprekken, persoonlijkheidstest en assessments over welke kwaliteiten zij beschikken. Dat stelt ons in staat alleen die kandidaten aan je voor te stellen waarvan we zeker weten dat zij een goede match zijn met jouw organisatie.
 • Opleiding
  Indien nodig leiden we de kandidaten op, in samenwerking met zorgvuldig uitgekozen opleiders. Dat maakt ze direct inzetbaar in jouw bedrijf.
 • Persoonlijke begeleiding
  De kandidaten gaan op basis van detachering bij jouw organisatie aan de slag, onder begeleiding van een persoonlijke coach van Frissestart. Niet alleen hun vakkennis, maar ook hun soft skills krijgen aandacht. Zo worden ze een prettige collega.
 • Overname
  Zijn de talenten na de detachering niet meer weg te denken bij je bedrijf? Dan neem je ze na afloop kosteloos in dienst.

Meer weten over detacheren?

Wil je meer weten over detacheren of vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Mail dan je aanvraag naar info@frissestart.nl of bel naar 040-8459091.

Reageer

Auteur
Sander van den Baart
Publicatie datum
1-3-2022 12:38
Deel dit artikel
Frisse Start BV Flex & Opleiden gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.