Wij gaan door waar anderen stoppen

Bij Frissestart denken we graag in mogelijkheden en gaan daarin heel ver. Wij blinken uit in expertise op het gebied van baanbegeleiding in de breedste zin. Mensen op de juiste plek krijgen is de uitdaging die wij graag aangaan. Benieuwd geworden naar ons en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan snel kennis met Frissestart.

Werven

Uitzenden en detacheren

Frissestart bemiddelt in flexibel personeel, waarbij de keuze om voor uitzenden of detacheren te kiezen mede afhankelijk is van de duur van jouw opdracht. De inzet van een flexkracht is geschikt bij: tijdelijke opdrachten, seizoensgebonden piekmomenten, opvang van ziekte of om specialistische kennis aan te trekken. Ook biedt het jou een mogelijkheid om eerst ervaring met een nieuwe medewerker op te doen, alvorens je hem of haar een contract aanbiedt.

Exclusieve werving

Door de verandering in de technologie is het vinden van goed personeel tegenwoordig een steeds moeilijkere en tijdrovende opgave. Het grote aanbod van online vacaturebanken en social media zorgt er bovendien ook voor dat de sollicitanten meer opties hebben. Dat roept om maatwerk! Besteed daarom jouw  exclusieve werving uit aan FrisseStart tegen een vaste vergoeding, gebaseerd op een hechte samenwerking met vele voordelen zoals transparantie, topprioriteit en aantrekkelijk tarief. 

Werkwijze FrisseStart

FrisseStart onderscheidt zich door jou alle werkzaamheden van het wervingsproces tot aanname uit handen te nemen. Wij investeren in kennis over je organisatie, inventariseren je wensen en behoeften om tot het juiste functieprofiel te komen, hebben een recruiter met expertise uit het vak en één contactpersoon die de procedure van A tot Z begeleidt. Als geen ander weten wij motivatie én talenten van kandidaten te koppelen aan gevraagde competenties in openstaande functies, rollen of resultaatgebieden. De basis daarvoor is de afname van een persoonlijkheidsanalyse. Met de objectieve meetbare gegevens daaruit gaan we verder het selectieproces in. Hierdoor maken we de optimale match tussen je organisatie en je toekomstige nieuwe medewerker. 

Alle zorg uit handen

Natuurlijk kijken we bij matching naar kennis, kunde en vaardigheden van flexkrachten. Maar niet alleen daarnaar. Ook de persoonlijkheid van een kandidaat vinden we belangrijk. We kiezen bewust voor een brede aanpak, evengoed bij tijdelijk werkgeverschap. We nemen het wettelijk werkgeverschap over en daarbij de risico’s voor ziekte en/of ontslag. Ook regelen we de salarisadministratie en bieden een online werkportal voor werknemers met een helpdeskfunctie. Met deze dienstverlening ondersteunen we eigenaren, leidinggevenden en HR-professionals bij de begeleiding van tijdelijke werknemers. Mensen op de juiste plek krijgen, daar staan wij voor.

Benieuwd naar de beste oplossingen voor jou?

We gaan graag met je om de tafel. Laat je contactgegevens hier achter via of mail ons via geldrop@frissestart.nl, dan nemen we snel contact met je op. Nog sneller is bellen op 040-8459091

NEEM CONTACT OP

Doorstroom

Loopbaanbegeleiding
Veel werknemers willen graag hun sterke kanten blijven ontwikkelen. Een loopbaantraject kan hen én jou als werkgever daarbij helpen. Zo komen ze te weten wat hun talenten zijn, hun toegevoegde waarde is en hoe en wat ze mogelijk tegenhoudt. Frissestart biedt loopbaanbegeleiding, waarbij we een dergelijk loopbaanadviestraject initiëren en ondersteunen. Dit kan in gezamenlijk overleg of alleen met de betreffende medewerker. Te allen tijde staat het belang van een gezonde werksfeer voorop. Blijkt deze buiten de organisatie te liggen? Dan spelen we hier open kaart in en helpen we de medewerker met de zoektocht naar passend werk. Dankzij loopbaanbegeleiding door Frissestart weten werknemers zich gesteund in hun ontwikkeling. En dat versterkt motivatie, betrokkenheid en werkplezier. Wat wil je nog meer?

Teamontwikkeling
Frissestart verzorgt teamontwikkeling en brengt de drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelbaarheid van teams in beeld. Ook bieden we een feedbackinstrument. Hierdoor leren teamleden elkaar beter kennen. Gaan ze werken vanuit een gedeelde visie en zoeken elkaar op. Investeren in teamontwikkeling kan een team helpen om zich sneller en in de juiste richting te ontwikkelen. Op deze manier biedt Frissestart ondersteuning bij professionalisering van teams. Wij zijn er ons uiteraard van bewust dat dat tijd, energie en inspanning vraagt van alle betrokkenen. Daarom doen we dit altijd met hart voor mens en organisatie.

Opleiden
De overheid stimuleert het bedrijfsleven om eigen bedrijfsscholen op te zetten om duurzaam te investeren in bij- en omscholing. Maar hoe pak je dat als werkgever aan? Frissestart kan je daarbij uitstekend adviseren, in samenwerking met Sectorsupport. Dat is een laagdrempelig platform waarmee jij op eenvoudige wijze je eigen academie start en zelf opleidingen kan verzorgen voor je medewerkers, zoals bijvoorbeeld BHV, VCA, heftruck en code 95. Hiermee heb je een gecertificeerde backoffice, met kwaliteitsopleidingen en professionele docenten, gericht op transport en logistiek. Tegen lage en aantrekkelijke tarieven en met de beste service, waarbij ook maatwerk mogelijk is. Zo heb jij transparantie en flexibiliteit, met de waarborging van kwaliteit en kosten.

Uitstroom

Outplacement Werknemer
Organisaties veranderen en jij verandert. Het kan daarom vóórkomen dat jij niet meer op je plek zit bij je huidige werkgever. Dan kun je samen in goed overleg besluiten je te gaan richten op ander werk. Een outplacementtraject helpt je daarbij op weg. Tijdens dit traject brengen we je drijfveren, talenten, competenties en voorkeuren in beeld. Op deze manier gaan we samen op zoek naar nieuwe energie. Natuurlijk helpen we je ook bij het vinden van een nieuwe passende duurzame baan. Zodat jij terechtkomt op de plek die het beste bij jou past.

Outplacement Werkgever
Met outplacement bij Frissestart ben je ervan verzekerd dat jouw werknemer op zorgvuldige wijze begeleid wordt naar een andere baan. Wanneer de werkgever en de werknemer in goede harmonie uit elkaar gaan - in plaats van de gebruikelijke ontslagprocedure - kan outplacement bovendien een positief effect hebben op jouw imago naar buiten. Tegelijkertijd heeft het op de achterblijvende medewerkers een rustgevend effect, hetgeen de sfeer in de organisatie ten goede kan komen.

Re-integratie

Re-integratie spoor 2-3
Als je ziek bent en je jouw eigen functie niet meer kan uitoefenen, helpt Frissestart je graag bij je zoektocht naar passend werk buiten de organisatie. Zo’n traject heet officieel re-integratie 2e of 3e spoor. Hierin gaan we samen met jou actief op zoek naar ander passend duurzaam werk. Werk dat aansluit bij jouw mogelijkheden en rekening houdt met je beperking(en).

De wet ‘Verbetering poortwachter’ - onderverdeeld in re-integratie spoor 1-2-3 - verplicht jou als werkgever gezamenlijk met je werknemer ervoor te zorgen dat hij of zij zo snel mogelijk en verantwoord weer aan het werk kan. Voor zowel werkgever als werknemer zitten er verplichtingen aan deze re-integratie en bij onvoldoende inzet kan dit voor zowel werkgever als werknemer financiële consequenties hebben. Frissestart is op de hoogte van alle rechten en plichten die bij een re-integratietraject komen kijken en kan je op professionele wijze begeleiden.

Re-integratie uitkeringsgerechtigden UWV
Frissestart biedt vier soorten re-integratie trajecten aan voor uitkeringsgerechtigden UWV. We bieden trajecten aan voor mensen met een Ziektewet, WIA, Oude WAJONG of een WW uitkering  met een arbeidsongeschiktheidspercentage. 

1.Modulaire trajecten:
Ben je door omstandigheden in een isolement terecht gekomen?  Heb je te maken met gevoelens van onbegrip, falen of is er sprake van problematiek op andere leefgebieden zoals sociaal functioneren en/of dagbesteding? Wil je onder begeleiding stapje voor stapje weer deelnemen aan de maatschappij, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig? Met de re-integratiediensten ‘Participatie Interventie’ en  ‘Bevorderen Maatschappelijke Deelname’ helpen wij je om weer mee te doen.

2. Werkfit trajecten:
Het ‘Werkfit’ is gericht op het wegnemen van persoonlijke belemmeringen ter voorbereiding op de arbeidsmarkt. We trainen persoonlijke effectiviteit, versterken werknemersvaardigheden en brengen de arbeidsmarktpositie in beeld. We onderzoeken samen wat nodig is om weer aan het arbeidsproces te kunnen deelnemen en hoe we dit kunnen bereiken. Het doel is op het einde van het traject klaar te zijn om de arbeidsmarkt op te gaan.

3. Naar Werk trajecten:
Het traject ‘Naar Werk’ is gericht op participatie op de arbeidsmarkt. We trainen sollicitatievaardigheden, brengen het netwerk in kaart en helpen bij het vinden van een nieuwe duurzame baan.

4. Jobcoach trajecten:
Een jobcoach begeleidt op de werkvloer een werknemer met een langdurige ziekte of handicap. De jobcoach is de schakel tussen werkgever en werknemer. Aan het eind van een geslaagd programma kan de werknemer zijn werk zelfstandig uitvoeren. De jobcoach blijft bereikbaar voor wanneer er een probleem ontstaat of als er nog onduidelijkheden zijn.
 

Meld je hier aan voor een klikgesprek

 

Benieuwd naar de beste oplossingen voor jou?
We gaan graag met je om de tafel. Laat je contactgegevens achter via het formulier of mail ons via info@frissestart.nl, dan nemen we snel contact met je op. Nog sneller is bellen op 040-8459091.

Frisse Start BV Flex & Opleiden gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.