Detacheren - Onze werkwijze

Door: Sander van den Baart 7-8-2019

Categorie├źn
:
Blog,

Detachering is een oplossing voor je organisatie als je op tijdelijke basis een of meerdere specialisten wilt inzetten voor langere tijd. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit je reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit - zoals tijdens een project of een piekmoment - kan detachering uitkomst bieden. Frissestart regelt met plezier het complete traject voor je.

Detavast Constructie

Vereist een functie een langere proeftijd en heb je behoefte aan risicospreiding? Of wil je zeker zijn over bepaalde verwachtingen van een nieuwe werknemer? Dan is een zogenoemde Detavast Constructie een ideaal alternatief! Detavast biedt je een vooraf overeengekomen detacheringsperiode, waarna de werknemer bij je in vaste dienst komt. Je hebt dan maximaal 6 maanden (1040 uur) de tijd om de nieuwe medewerker te leren kennen en te beoordelen.

Wat doen wij?

Frissestart verzorgt arbeid gerelateerde voorzieningen, zoals het arbeidscontract en de afdrachten van de werkgeverslasten.

Hoe pakken wij een detacheringstraject aan?

Frissestart verzorgt arbeid gerelateerde voorzieningen, zoals het arbeidscontract en de afdrachten van de werkgeverslasten.

Meer weten over detacheren?

Wil je meer weten over detacheren of vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Mail dan je aanvraag naar info@frissestart.nl of bel naar 040-8459091.