Opleiden

Het is belangrijk om het leren te stimuleren, zodat uw werknemers zich makkelijker kunnen aanpassen aan wisselende omstandigheden op de arbeidsmarkt. Door het opleiden van uw werknemers , zorgen we er samen voor dat u altijd gemotiveerde werknemers met de juiste vaardigheden in huis hebt. Hoe pak je dit als werkgever aan? Wij infomeren u graag.

Intern certificeren

Frissestart adviseert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot het opleiden van uw medewerkers. Wij werken met een gecertificeerde backoffice, met kwaliteitsopleidingen en professionele docenten, gericht op de sectoren: Transport, Logistiek, Productie en Techniek. Door deze samenwerking heeft u de beschikking over Learning Management Systeem, gecertificeerde (ARBO, Code95 en SOOB) opleidingen, examenbureau en de bijbehorende professionele (freelance) docenten/ instructeurs.

Met FrisseStart kunt u uw werknemers op een effectieve en kostenefficiënte manier intern certificeren, zodat ze veilig en efficiënt kunnen werken met interne transportmiddelen zoals heftrucks en pallettrucks. Door de trainingen aan te passen aan uw bedrijfsspecifieke behoeften, krijgen uw werknemers de vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn op hun dagelijkse taken. Met ervaren instructeurs uit de praktijk en de mogelijkheid om uw eigen interne trainers te certificeren, stimuleert FrisseStart niet alleen samenwerking binnen uw teams, maar bevordert het ook continu leren en groei. Kies voor FrisseStart en geef uw werknemers een frisse start in hun carrière!

Meer weten?

Plan hier je afspraak 

 

Incompany trainingen

Bij FrisseStart kunt u landelijk incompany trainingen voor Code 95 volgen op uw eigen locatie, wat tijd en kosten bespaart. Onze ervaren instructeurs uit de praktijk zorgen voor kwalitatieve trainingen die passen bij uw organisatie. Met flexibele cursuscombinaties en de mogelijkheid om eigen trainers in te zetten, bieden wij maatwerk en bevorderen we de samenwerking binnen uw team. Ontdek waarom FrisseStart de ideale partner is voor uw Code 95 verplichtingen, met concurrerende tarieven, SOOB-subsidies en een focus op kwaliteit en gemotiveerde werknemers. Wij verzorgen o.a. Stapelaar, EPT, Heftruck, Reachtruck en Hoogwerker trainingen.

Vandaag nog starten!

Open inschrijvingen

Bij FrisseStart kunt u op meerdere locaties in Nederland trainingen voor Code 95 volgen. Ontdek de kortste weg naar het behalen van je Code 95 met onze snelle en efficiënte trainingsmogelijkheden. Profiteer van onze flexibele planningsopties en e-learning cursussen, waarmee je in slechts 3,5 dag weer voldoet aan de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Met een ruime beschikbaarheid van trainingsdata en de mogelijkheid om je al vanaf 1 deelnemer aan te melden, zorgen wij ervoor dat je jouw Code 95 op een handige en toegankelijke manier kunt behalen. Bereid je voor op een veilige en professionele toekomst in de transportsector.

Ga direct naar onze agenda

Waarom kiezen voor FrisseStart

  • Ervaren instructeurs uit de paraktijk
  • Standaard opleidingen of maatwerk
  • Netwerk van ervaren en betrouwbare ZZP instructeurs
  • Voorkom last-minute cursussen
  • Kwaliteit voor alle werknemers
  • Subsidiemogelijkheden via SOOB of maak gebruik van het STAP budget

 

Frisse Start BV Flex & Opleiden gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.