Opleiden

Wist u dat de overheid het bedrijfsleven stimuleert om eigen bedrijfsscholen op te zetten om duurzaam te investeren in bij- en omscholing van werknemers? Het is namelijk belangrijk om het leren te stimuleren, zodat uw werknemers zich makkelijker kunnen aanpassen aan wisselende omstandigheden op de arbeidsmarkt. Door het opleiden van uw werknemers , zorgen we er samen voor dat u altijd gemotiveerde werknemers met de juiste vaardigheden in huis hebt. Hoe pak je dit als werkgever aan? Wij infomeren u graag.

Opleiden via Frissestart

Frissestart adviseert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot het opleiden van uw medewerkers. Wij werken al jarenlang samen met Sectorsupport; een gecertificeerde backoffice, met kwaliteitsopleidingen en professionele docenten, gericht op de sectoren: Transport, Logistiek, Productie en Techniek. 

Door deze samenwerking heeft u de beschikking over een volledige gecertificeerde backoffice met Cursus Management Systeem (CMS), e-learning, gecertificeerde (ARBO, Code95 en SOOB) opleidingen, examenbureau en de bijbehorende professionele freelance docenten/ instructeurs. 

U treft bij ons transparantie en flexibiliteit met betrekking tot opleidingen. U kunt alle opleidingen zelf organiseren, uiteraard met volledige ondersteuning. Tevens kunnen eigen medewerkers opgeleid worden tot trainer, die vervolgens onder ons toezicht interne opleidingen kunnen geven. U kunt dus echt alles in eigen beheer uitvoeren!
 

De voordelen op een rij

•    Volledige gecertificeerde backoffice
•    Plan zelf uw opleidingen met gecertificeerde docenten
•    Standaard opleidingen of maatwerk
•    Subsidiemogelijkheden via SOOB of maak gebruik van het STAP budget

Frisse Start BV Flex & Opleiden gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.