Werven

Uitzenden en detacheren

Frissestart bemiddelt in flexibel personeel, waarbij de keuze om voor uitzenden of detacheren te kiezen mede afhankelijk is van de duur van jouw opdracht. De inzet van een flexkracht is geschikt bij: tijdelijke opdrachten, seizoensgebonden piekmomenten, opvang van ziekte of om specialistische kennis aan te trekken. Ook biedt het jou een mogelijkheid om eerst ervaring met een nieuwe medewerker op te doen, alvorens je hem of haar een contract aanbiedt.

Exclusieve werving

Door de verandering in de technologie is het vinden van goed personeel tegenwoordig een steeds moeilijkere en tijdrovende opgave. Het grote aanbod van online vacaturebanken en social media zorgt er bovendien ook voor dat de sollicitanten meer opties hebben. Dat roept om maatwerk! Besteed daarom jouw  exclusieve werving uit aan FrisseStart tegen een vaste vergoeding, gebaseerd op een hechte samenwerking met vele voordelen zoals transparantie, topprioriteit en aantrekkelijk tarief. 

Werkwijze FrisseStart

FrisseStart onderscheidt zich door jou alle werkzaamheden van het wervingsproces tot aanname uit handen te nemen. Wij investeren in kennis over je organisatie, inventariseren je wensen en behoeften om tot het juiste functieprofiel te komen, hebben een recruiter met expertise uit het vak en één contactpersoon die de procedure van A tot Z begeleidt. Als geen ander weten wij motivatie én talenten van kandidaten te koppelen aan gevraagde competenties in openstaande functies, rollen of resultaatgebieden. De basis daarvoor is de afname van een persoonlijkheidsanalyse. Met de objectieve meetbare gegevens daaruit gaan we verder het selectieproces in. Hierdoor maken we de optimale match tussen je organisatie en je toekomstige nieuwe medewerker.

Alle zorg uit handen

Natuurlijk kijken we bij matching naar kennis, kunde en vaardigheden van flexkrachten. Maar niet alleen daarnaar. Ook de persoonlijkheid van een kandidaat vinden we belangrijk. We kiezen bewust voor een brede aanpak, evengoed bij tijdelijk werkgeverschap. We nemen het wettelijk werkgeverschap over en daarbij de risico’s voor ziekte en/of ontslag. Ook regelen we de salarisadministratie en bieden een online werkportal voor werknemers met een helpdeskfunctie. Met deze dienstverlening ondersteunen we eigenaren, leidinggevenden en HR-professionals bij de begeleiding van tijdelijke werknemers. Mensen op de juiste plek krijgen, daar staan wij voor.

Benieuwd naar de beste oplossingen voor jou?

We gaan graag met je om de tafel. Laat hier je contactgegevens achter:

Locatie Geldrop   NEEM CONTACT OP

Mail ons, dan nemen we binnen 24 uur contact met je op. Nog sneller is bellen op 040-8459091.

Locatie Bergen op zoom   NEEM CONTACT OP

Nog sneller is bellen op (0)164 – 78 25 444.

Mail ons, dan nemen we binnen 24uur contact met je op. Nog sneller is bellen op 0164-7825444.

 

Frisse Start BV Flex & Opleiden gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.