Nieuwe subpagina

Baanbegeleiding

De werk-privébalans is weg, wil je graag wat meer balans aan leren brengen tussen werk en privé, je zit niet lekker in je vel op je huidige werkplek, heb je het idee dat je niet je beste ik bent in je huidige werkomgeving, je mist uitdaging en afwisseling of je bent ziek (geweest) en het huidige werk sluit niet meer aan. Allemaal redenen waardoor je op zoek kunt gaan naar ander werk. Werk dat aansluit bij jouw mogelijkheden en rekening houdt met je eventuele beperking(en). Baanbegeleiding kan je helpen op zoek naar ander passend duurzaam werk.

 

Baanbegeleiding nodig? FrisseStart gaat samen met jou op zoek naar de perfecte baan. We kijken daarbij veel verder dan kennis en ervaring. Jouw persoonlijkheidskenmerken, competenties, kenmerken, vaardigheden en ambities en een test over kenmerken en waarden spelen hierbij net zo’n belangrijk rol. Ook maken wij gebruik van testen zoals TMA en DISC om jouw kwaliteiten en kenmerken in kaart te brengen om de zoektocht naar een fijne baan nog beter te kunnen begeleiden.  

 

Over FrisseStart

FrisseStart helpt in baanbegeleiding, re-integratie en werving en selectie. Wij zoeken passend werk voor mensen die direct inzetbaar zijn en mensen met een lichamelijke en/of geestelijke afstand, denk hierbij aan mensen met autisme of een burn-out, tot de arbeidsmarkt. Dat doen wij in opdracht van en in samenwerking met verschillende instanties en instellingen, zoals het UWV.

 

Met onze jarenlange ervaring bieden wij uiteenlopende mogelijkheden om inzicht te krijgen in de arbeidsmogelijkheden van een kandidaat. Om in staat te zijn optimaal van je werkgeluk te profiteren kunnen ook andere aspecten zoals opleidingen via onze eigen academy en hulp bij financiën en andere vormen van coaching je helpen. Van een eigen academy tot re-integratie en van werving tot schuldhulp. FrisseStart draagt op zoveel mogelijk vlakken bij om een kandidaat volwaardig te laten toetreden tot de arbeidsmarkt.

 

Opleidingen Code 95

FrisseStart biedt verschillende opleidingsmogelijkheden, waaronder opleidingen voor Code 95. Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs en verplicht voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor een rijbewijs verplicht is.

 

Door de constante groei in de transportsector is er veel vraag naar vrachtwagenchauffeurs en staan er duizenden vacatures open.

 

Voor mensen die willen toetreden tot de arbeidsmarkt zijn er volop kansen om aan het werk te gaan als vrachtwagenchauffeur en FrisseStart speelt hierop in met een actueel opleidingsaanbod en eigen academy.

 

Baanbegeleiding nodig? Ga voor groei en rendement met FrisseStart

Baanbegeleiding nodig? Ga voor groei van talent en rendement met FrisseStart.

 

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail ons via info@frissestart.nl of bel ons op 040-8459091. 

 

Frisse Start BV Flex & Opleiden gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.